Meny
Velg avdeling Forside
Kvernkallen 9 4070 Randaberg
Telefon: 924 96 355 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Habbestad
Historie

Endrestø barnehage SA ble etablert i 1994, som et andelslag for foreldre. Barnehagen ble etablert på en tid hvor det ikke var nok barnehageplasser i kommunen. Vi har siden den tid drevet som privat barnehage med 3 avdelinger for barn i alderen 0-6 år.

Barnehagen er godt etablert i markedet, og har vist seg å være tilpasningsdyktige i forhold til etterspørselen blant søkerne. Vi er stolte av å drifte som et samvirke og vi drifter med fokus på god kvalitet for barn og ansatte.

Vi har et godt og nært samarbeid med administrasjonen i Randaberg kommune. Videre og med nære samarbeidsinstanser som barnevern, ppt ( pedagogisk psykologisk tjeneste), helsestasjon, fysio og ergo terapeuter, logopeder, samt koordinator for flerkulturelle familier og koordinator for Tidlig innsats.

Sammen gir vi barn en god start på dagen og en god start på livet !

I august 2016 stod nytt tilbygg klart for to avdelinger. De fikk sine garderober og stellerom større, lysere og langt mer moderne. Det var et stort løft for barnehagen, som betydde mye for personalet og barna. Høsten 2016 vil det stå klart nye lekeapparater på uteområdet.